Spirituele beurs

Het Paranormaal Alternatief, dé grootste spirituele beurs van Nederland

Elk individu kampt zo nu en dan met verschillende spirituele vragen. In moeilijke tijden is er vraag naar een extra stukje zekerheid om in elk geval de goede richting op te gaan. Voor iedereen die zich interesseert in spiritualiteit, organiseert De Broodfabriek op 27 & 28 september 2014 de grootste spirituele beurs van Nederland; Het Paranormaal Alternatief.

Geïnteresseerden kunnen bij meer dan 250 exposanten terecht voor hun spirituele vragen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan lezingen en workshops waarbij verschillende paranormale en spirituele onderwerpen behandeld worden zoals reïncarnatie, mediumschap, geestenfotografie e.d.

Naast de consulten, lezingen en workshops is het natuurlijk mogelijk om spirituele artikelen aan te schaffen voor thuisgebruik zoals wierook, mineralen, edelstenen, boeken etc. Kom langs en laat je verwonderen door al het spiritueels wat het Paranormaal Alternatief te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op de website: www.paranormaalalternatief.nl of bezoek de Facebookpagina: www.facebook.com/Paranormaalalternatief

Datum :          27 & 28 September 2014
Tickets :         Volwassenen €8,- Kinderen (7 jaar t/m 12 jaar) €3,-
Adres :            Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk, Zuid-Holland
Telefoon :      070 – 3075900

Het Paranormaal Alternatief

 

Het Paranormaal Alternatief, dé grootste spirituele beurs van Nederland
Wil je deze pagina een beoordeling geven? Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *